Välj sida

Välj Sales Developer till BisnisFinder för smartare leadshantering

Välj Sales Developer till BisnisFinder för smartare leadshantering

Nu kan du låta vårt team med Sales Developers hantera alla dina inkommande leads och automatiskt fylla din kalender med möten.

Ända sedan vi lanserade vårt leadsverktyg BisnisFinder har vi fortsatt arbetat med samma brinnande fråga på vår priolista:

“Hur kan vi ge färdigserverade möten åt våra kunder på ett så enkelt sätt som möjligt?”.

För oss är svaret nu tydligare än någonsin – att kunna erbjuda en erfaren Sales Developer som aktivt arbetar med inkommande leads från BisnisFinder med målsättningen att öka konverteringen på bokade möten och skapa en starkare pipe för våra kunders säljteam.

Sales Developer frigör värdefull tid

Bakom varje ny kund ligger många timmars arbete och krigande. Vi brukar därför likna inledande delen i säljprocessen (prospektering) tills att man stänger en deal med en fotbollsmatch.

BisnisFinder tar hand om första kontakten med kunderna, själva prospekteringen, “grundjobbet i matchen och skickar vidare snygga passar”, dvs skapar leads till Sales Dev.

Sales Dev. hanterar och arbetar med samtliga inkommande leads och “lägger in målpass i målområdet” genom att boka kvalitativa möten direkt i din kalender.

Du och ditt säljteam ”tar emot passen och skjuter i mål”, dvs går på färdigbokade möten och stänger dealen med kund!

Hur fungerar det?

Skala upp eller ner?
Alla projekt är unika. Därför har vi gjort det enkelt för våra kunder att kunna välja 20, 40 eller 60+ timmar för sina projekt med Sales Developer.

Vi har många kunder bland mindre företag vars VD och försäljningschef valt att lägga till en Sales Developer för deras projekt, vilket frigjort mer tid till kärnverksamheten. På större bolag har vi kunnat erbjuda en enkel och smidig process för rikstäckande projekt där vi har hanterat inkommande leads åt säljteam i flera regioner.

Specialister med erfarenhet från din bransch
Vårt team har lång erfarenhet av att hantera och konvertera leads till möten inom de flesta branscher, från hotell till bank och finans. Innan projektet startar ingår dessutom grundlig utbildning tillsammans med kund för följa specifika rutiner och önskemål, till exempel vid bokning av möten, bemötande av invändningar, kontrollfrågor, ”loggning” av prospekts mm.

Ett smart upplägg väntar – från start till mål

Kontakta oss så berättar vi om ett smart upplägg för hur du kan generera heta leads automatiskt och få bokade möten med beslutsfattare i en och samma lösning. 

Kontaktformulär från BisnisBloggen

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

VD

Fredrik är delägare och varit med länge, han är insatt i det mesta som händer runt vårt företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar med att skapa betydande värden.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Om författaren

Christofer Larsen

Copywriter och content specialist som brinner för digital marknadsföring.