Välj sida

BisnisFinder – nya kunder, direkt i din inkorg

BisnisFinder – nya kunder, direkt i din inkorg

Boosta och automatisera din försäljning med vårt nya leadsverktyg inom B2B.

Som säljare står du inför ett dilemma. Du vill fokusera på kundmöten och stänga deals, men nykundsbearbetningen slukar allt mer tid. Samtidigt vet du att kvalitativa leads är ett måste för bra möten.

Med det åtanke valde vi att utveckla BisnisFinder. Det är ett nytt verktyg som automatiserar leadsgenerering via mejl. Och namnet förklarar precis vad den gör: Den hittar nya kunder och affärsmöjligheter åt dig och ditt säljteam på ett enkelt sätt.

Really, ännu mer e-postmarknadsföring?

Nja, inte riktigt. Om du tänker på massutskick med snyggt designade mejl via populära e-posttjänster med låg öppning- och svarsfrekvens så är BisnisFinder en helt annan grej.

Vi säger inte att nyhetsbrev och den typen av e-postkampanjer inte är bra. Det vi menar på är att det är bättre att använda en träsåg istället för en järnfil när man ska bygga trall. Rätt verktyg för rätt ändamål, helt enkelt. I det här fallet är leadsgenerering med automatiska personliga mejl som en vass träsåg i jämförelse.

“Den här typen av leadsgenerering gav oss möjligheten att i stor utsträckning släppa vår nykundsbearbetning – det är ovärderligt” – Jesper Johansson, VD Talent Eye

Automatisk och personlig leadsgenerering made simple

Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för företagare att nå rätt beslutsfattare. Därför samlar vi alla dina aktiviteter på en enda plats – din mejl. Ingen komplicerad integration eller koppling av system behövs. Onboarding sker direkt.

Lite förenklat fungerar det så här:

  1. Vi hittar beslutsfattare du vill nå 
  2. Copywriters skriver dina personliga mejl
  3. Din egen mejl kopplas till vårt system
  4. Mejl och uppföljningmejl skickas automatiskt från din e-postadress
  5. Alla leads kommer direkt till din inkorg

Bokade möten i kalendern

För att kunna möta våra kunders önskemål har vi även utvecklat möjligheten att koppla på en egen personlig koordinator med BisnisFinder. Det här har varit ett populärt tillval för många av våra kunder som fått total hantering av alla inkommande leads, från kundkontakt och uppföljning till bokning av säljmöten i sina kalendrar.

“Vi älskade känslan att få en kalender fylld med möten samtidigt som vi kunde göra annat – Andreas Edenvik”, VD Brand Design Studios

Med BisnisFinder kan du stänga deals som aldrig förr och slipper tidskrävande manuella processer inhouse. Vi visar gärna hur det går till.

Boka en demo med oss

Ta reda på hur många möten BisnisFinder kan ge dig och dina säljare i månaden. 

 

Kontaktformulär från BisnisBloggen

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

VD

Fredrik är delägare och varit med länge, han är insatt i det mesta som händer runt vårt företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar med att skapa betydande värden.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13

Om författaren

Christofer Larsen

Copywriter och content specialist som brinner för digital marknadsföring.