Välj sida

Om Bisnis Partner

Bisnis Partner Group startades under 2011 och registrerades som bolag under 2012 när vi var färdiga med vår grund. Men moderna och skräddarsydda lösningar för våra kunder kan vi erbjuda tids- och kostnadseffektiva lösningar till dig som företagare. Vi hjälper våra kunder att enkelt kunna ansluta sig till de bästa tjänsterna och produkter som finns och enkelt få tillgång till de mest effektiva och moderna sälj- och marknadskanalerna som kanske kan vara svåra att sätta upp själv.

Vi är ett härligt gäng med vår hemmabas på Tomtebogatan 28 i Stockholm. Vi drivs av ett entreprenörsdrivet fokus och med en modern företagskultur där allas röst räknas. Vi består idag av partners med samlad kompetens och erfarenheter inom finans, webb, marknad och sälj. Vill du veta mer om oss är du alltid varmt välkommen att slå en signal eller varför inte komma in och besöka oss direkt på kontoret, dörren är alltid öppen!

Vill du veta mer om oss som bolag?

Här kan du enkelt kontakta oss genom kontaktformuläret så berättar vi gärna mer om oss och hur vi arbetar.

Kontaktformulär från BisnisBloggen

Fredrik Qvicker

Fredrik Qvicker

VD

Fredrik är delägare och varit med länge, han är insatt i det mesta som händer runt vårt företag och hur vi kan hjälpa våra kunders försäljningsavdelningar med att skapa betydande värden.

Vill du komma i kontakt med Fredrik?
E-postadress: fredrik.qvicker@bisnis.se
Direktnummer: 073 433 23 13